Op 7 en 14 november (13 tot 17 uur) organiseert de TZA in respectievelijk Almelo en Enschede een kennisfestival voor zorgprofessionals! Met een inspirerend programma vol lezingen, workshops, theater en een informatiemarkt.

WAT GAAN WE DOEN

We beginnen de middag met een plenaire, korte introductie. Daarna zal Thijs Kemperink in maximaal 30 minuten een humoristische kritische en positieve kijk geven op de zorg en de mogelijkheden die technologie biedt. De informatiemarkt is de centrale plek om producten te bekijken en uit te proberen. Daaromheen organiseren we diverse leuke workshops.

DE WORKSHOPS

Mijn leven en Technologie | Ervaringsdeskundigen Tim Kroesbergen en Petra Hes in gesprek met elkaar en met het publiek. Wat is de rol van technologie in hun leven?

Sociale omgang & de AVG (alleen ronde 1) | Hoe kun je op een sociale manier omgaan met je cliënten ondanks de AVG, wat mag wel en niet? Trainingsacteurs spelen echte situaties na.

Social media en je werk, do’s en dont’s | Hoe gebruik je social media op een goede manier tijdens je werk?

Technologie in de praktijk | Een praktische workshop aan de hand van verschillende thema’s zoals dementie, vitaliteit en jeugd met voorbeelden uit de praktijk.

Informatiemarkt | De TZA en de betrokken leveranciers demonstreren diverse nieuwe en populaire producten.

VOOR WIE

Deze middagen zijn voor alle medewerkers die betrokken zijn bij het primaire proces, zowel intra- als extramuraal. Bijvoorbeeld uit de ouderenzorg, gehandicaptenzorg, jeugd-ggz en thuiszorg.

AANMELDEN

Meld je aan voor 1 van deze middagen:

7 november Almelo, Theaterhotel, Schouwburgplein 1 | 13:00 - 17:00 uur

14 november Enschede, Saxion Centrum voor Ondernemerschap, Ariënsplein 1 | 13:00 - 17:00 uur

Name *
Name
Ja ik schrijf me in voor het kennisfestival. Ik begrijp dat mijn gegevens worden gebruikt voor de aanmelding en bevestiging van deze bijeenkomst.