• Technologie & Zorg Academie (map)
  • Weth. Beversstraat 165
  • Enschede
  • Nederland

De ontwikkelingen in de zorg gaan snel. Wat zijn de nieuwste mogelijkheden op het gebied van zorgtechnologie? Wat heb je nodig om die ontwikkelingen te kunnen volgen? Wat betekent dat voor jouw lessen? Je leerlingen moeten immers straks keuzes maken voor hun cliënten op het gebied van zorgtechnologie.

Op 25 september 2019 houdt de Technologie & Zorg Academie een kennissessie over Zorgtechnologie voor docenten. We starten met een korte interactieve presentatie over de ontwikkelingen in de zorgtechnologie en de betekenis daarvan voor het onderwijs. Een vertegenwoordiger van een zorgorganisatie vertelt over praktijksituaties. Aansluitend is het mogelijk om het appartement te bekijken met de vele zorgtechnologie-producten.

Start: 15:00 uur

Einde: 17:00 uur

Locatie: Technologie & Zorg Academie, Wethouder Beversstraat 165 in Enschede

Maximum aantal deelnemers: 20 (vol = vol)

Aanmelden via secretariaat@tza.nu